måndag 28 augusti 2017

Veckan som gick - 34.

Tja Tja.


Hur skulle jag kort sammanfatta min vecka? Väldigt intensiv med massvis med både roliga och tråkiga saker. En tråkig förkylning med feber som inte ville ge med sig.

Veckans vill ha?  En av dessa superfina brandsläckare från Solstickan. Så coola och snygga. Mee Like!!!Veckans godaste? Bara för att allt var så bäst måste jag säga min Tjockvåffla på Grodhavet.
Veckans klokaste? Jag tar ofta till mig kloka ord på min väg genom livet. Såg dessa kloka ord på Grodhavets restaurang. Så sant så sant.


Veckans bästa? Brygglunchen i min ensamhet på lunchrasten i veckan.Veckans snyggaste?  Nya Faux Fur jackan från Nelly som jag klickade hem i helgen. Nu kommer jag bli en nallebjörn i höst.Veckans vackraste bild? Bilden från bryggan vid jobbet.Veckans favoritstund? Mysfrukosten på Espresso House med ljudbok i lurarna i väntan på nageltiden.Veckans sötaste?  TGF nallen som fick åka med Tilda och hennes lag ner till Oskarström i helgen.Veckans tråkigaste? Jag vet vad jag ska svara men håller svaret för mig själv en stund till. Skickar bara över kramar till de som är inblandade i veckans tråkighet.Vad ser du fram emot till nästa vecka? Först och främst bli frisk igen. Varma sköna sensommardagar.


     
 Puss.

3 kommentarer:

 1. Kul att få läsa! Den svarta brandsläckaren har jag faktiskt också varit himla sugen på att köpa! Den är ju faktiskt så pass fin att man kan ha den framme ;)

  SvaraRadera
 2. Vilka läckra brandsläkare och tråkigt att du inte är helt 100

  SvaraRadera
 3. varit himla sugen på att köpa! Den är ju faktiskt så pass fin att man kan ha den framme ;)


  แตกใน xxx

  SvaraRadera

Namn:
Email:
Blogg: